Spaghetti nach Köhlerart

14. Abril 2012 - 13 Comentarios

Ingresos: Spaghetti Carbonara

Spaghetti nach Köhlerart, así pode o espaguetes ben coñecidos alla carbonara translate.

Unha lenda popular, o tribunal segue Köhler de volta, en que o Apeninos Durante os intervalos Penne (masas tubo curto) mit gebratenem pancetta (touciño seco ao aire) e ralado Pecorino (un queixo duro feito de leite de ovella) debe ter cociñado. O máis probable, con todo, dass die Spaghetti Carbonara erst nach 1944 durante o Captura de Roma polos Aliados a partir dun composto de ovos- ou. Ovo en po- e Bacon-Pensos de soldados norteamericanos foron creados coa cultura culinaria italiana. Só desde o período da posguerra pode ser evidencia de nome e ingresos atopar.

Os: Wikipedia

Cando o spaghetti alla carbonara veu e como a súa receita foime realmente non importa. O feito é, caramba que bo gusto e facer moi groso. Sempre que seguir as directrices ;-)

Ingredientes

a 2 Persoas

250 g Espaguetes (De Cecco ou Barilla son o cumio, dispoñible en Gustini.de)
200 g Etapa
100 g Parmesano, é mellor Pecorino
1 THE Aceite de oliva
4 Franxas Cisco, por crecer
2 Ovos, da xema
como. 2 TL unha morea de pementa negra

Pasta Shop von Gustini.de dem italienischen Feinkost Spezialisten
Con todo,, trotz dass mir ziemlich schnuppe ist woher das Rezept stammt, möchte ich ein wenig auf die richtige Zubereitung bestehen. Erst letztens musste ich wieder erfahren, mit wieviel Unverständnis diese wunderbare, einfache Soße, versaut werden kann. Dazu muss ich etwas ausholen

Ich war mit meiner Frau, mitten unter der Woche, ausnahmsweise mal Essen, da wir direkt nach der Arbeit etwas in der Stadt zu erledigen hatten und es für ein Abendessen zu Hause danach zu spät geworden wäre. Somit beschlossen wir, eine Kleinigkeit bei einem Italiener zu uns zu nehmen. Corinna bestellte sich Risotto, ich freute mich auf Spaghetti alla Carbonara. Beide Gerichte waren zwar geschmacklich in Ordnung, handwerklich jedoch sehr bescheiden. Im Risotto fand sich kein Arborio (gibt es auch Gustini.de), sondern irgendein x-beliebiger Parboiled Langkornreis. Dieser Reis schwamm förmlich in einer Tomatensoße. Das war also alles andere, aber kein schlonziges Risotto, wie man sich darauf freuen könnte. Así, dann kamen meine Spaghetti alla Carbonara. Auch hier, geschmacklich ok, aber handwerklich total ins Leere gegriffen. Es waren zwar alle Zutaten vorhanden, jedoch nicht in der Form, wie es sich für Carbonara gehört. Den schwarzen Pfeffer konnte man nur mit einer Lupe erkennen. Als Speck fanden sich irgendwelche Speckwürfel aus dem Supermarkt wieder, die nicht einmal ausgelassen waren sondern unangebraten in die Soße gekippt wurden. Parmesano, geschweige denn Pecorino fand wohl auch nicht den Weg in den Topf. Zudem wurde das Ei mitgekocht und die komplette Soße war beinahe ein, aus gestocktem Ei bestehender, Brei. Ben, 6,50€ dafür zu verlangen finde ich schon ein bisschen frech.

Wie man Spaghetti alla Carbonara risikofrei und auf eine sehr schnelle Art zubereitet, die meiner Meinung nach sehr gut an das Originalrezeptvon dem es auch wieder sehr unterschiedliche Auslegungen gibtherankommt, möchte ich euch hiermit zeigen.

Die Zubereitung der Soße ist so spielend leicht, wie das Öffnen einer Bierflasche ;-)

Zubereitung der Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti al dente kochen. Währenddessen den Speck in Streifen schneiden und in Olivenöl sanft anbraten (auslassen). Den Speck auf ein Küchenpapier geben, damit das überschüssige Öl und das Fett nicht komplett in der Soße landet.

Pecorino reiben, mit Sahne, Pfeffer und dem Eigelb im Mixer mischen. Dabei ensteht eine feste Masse. Nicht erschrecken, o ovo non é martelé. Só a relación entre o líquido eo queixo é doado de desequilibrada.

Cando a pasta está listo, a auga do macarrão é decantado coa peneira. Logo, a pasta é inmediatamente, evapore sen gran, colocada nunha copa de pre-Calefacción e dobrado o touciño.

Spaghetti mit Speck

Entón nós entregar a salsa. Aínda como crema :-) engadido e rápido mesturado co spaghetti.

Soße gleicht noch einer Creme

A través dos spaghetti aínda quentes e as, an den Nudeln tivo fin, A auga crea unha salsa cremoso. O ovo non aumenta e, grazas ao Bacon eo queixo non é sequera necesario sal.

Cremige Soße dank Hitze und Restwasser

Bo apetito!

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti Carbonara, 5.0 fóra de 5 con base no 3 avaliacións

Elementos similares:



Libros relacionados sobre o tema

Rexístrate


 

Ou asina o blog a través RSS-Feed

GD Star Rating
cargando ...

Este artigo foi 4,687 le

Etiquetas

13 Comentarios

  • Haberá puramente crema :Desde O aínda non hai crema off ;)

    GD Star Rating
    cargando ...
    • O máis orixinal de todos os todos orixinais non vén en crema e hai máis ovos enteiros para puramente, iso é verdade. Pero a miña receita é só a metade do orixinal… polo menos mellor que os italianos, en que nin un só traballos italianos * g *

      GD Star Rating
      cargando ...
  • E o ben, se é así, por suposto, ;) A principal cousa é que me gusta ;)

    Gruß Tom

    GD Star Rating
    cargando ...
  • Debe aquí ser ningunha receita orixinal, así como paella, Pizza, Aínda zaziki sempre tiveron algúns ingredientes básicos, pero está lonxe de ser a receita.

    GD Star Rating
    cargando ...
    • A meu ver. Con todo, hai boas e menos boas implementacións :-)

      GD Star Rating
      cargando ...
  • Pssst, Eu tamén sempre aceptando Crema…

    GD Star Rating
    cargando ...
  • Claro que non sempre é a receita, ten algo, non importa o que receita para buscar nada, pero se toma-lo exactamente. Ou alguén usou ketchup para un Bolognese? :P Pero non precisa tomalo como ;)

    GD Star Rating
    cargando ...
    • Borrar! Und M*ggi Fix für Bolognese. Du etwas nicht? :-P Aber du hast Recht. Das mit dem Ketchup ist ein gutes Beispiel. Wobei das schon wieder zu weit geht. Sahne ist ja einReinproduktund Ketchup eine fertige Soße. Machst du die Carbonara eigentlich immer nur mit Eiern? Und dann Ganze oder nur das Eigelb? Irgendwie muss ja Flüssigkeit ran.

      GD Star Rating
      cargando ...
  • Ich versuchesofern das möglich isteine Reinform zu finden und diese dann zu kochen. Sprich ich schau in gängigen Kochbüchern nach (Larousse, bei länderspezifischem Kram in ein passendes. Bei italienisch würde ich mal bei Marcella Hazan schauen) und koche das dann. Im Normalfall mache ich das so. Oder ich koche ganz ohne Rezept und lass mich im Laden inspirieren ;)

    Magi-Fix habe ich wirklich das letzte mal mit vllt. 15 ou 16 benutzt. Da wusste ich es aber nicht besser ;) Bei Carbonara würde ich jetzt nur Ei (ganz), Panchetta (da würde ich z.b. keinen anderen Speck nehmen aber ich bin da auch etwas eigen ;P) sowie Pecorino sowie etwas Petersilie nehmen. Dann eben noch Salz und Pfeffer. Sonst nix.

    Aber drauf geschissen. O principal é que me gusta! Ich gebe mir den Stress meist auch nur die ersten zwei bis drei mal. Wenn ich was öfters koche wird schon mal etwas herum experimentiert ;)

    Meine erste Arrabiata war z.B. mit Paprika :D

    PS: Damit die Carbonara nicht zu trocken wird einfach das Ei nicht zu lange stocken lassen. Ist ja wie bei Rührei. Die bleiben auch viel saftiger wenn du die ganz langsam und sachte stocken lässt ;) Auf keinen Fall mehr auf den Herd mit der Carbonara. Nur die heißen Nudeln rein, der Rest geht von alleine… Se tes medo de salmonela ou así, pero entón iso non é nada para ti. Algúns teñen desde Aforrar. Onde hai tamén pode usar ovo pasteurizado…

    Gruß Tom

    GD Star Rating
    cargando ...
    • Deixeime tamén prefiren inspirarse. Reserva as suxestións que eu embalado á vez na miña lista de desexos Amazon :-)
      Como é que é co ovo no “orixinal” Carbonara? Debe vacilar o? Wenn ja, Prefiro estar na miña salsa con crema e xemas de ovos. 'Ve Desde prefire algo cremoso.

      Revolto é unha boa palabra. Creo que traer NEN artigo. A pesar de ovos revoltos primeiro soa ao pre-, pero pode ata impresionar con NIN simple ovos revoltos co meu método :-) Polo menos sempre teñen todos os ollos quedan moi grande e non quero entender, por iso que me gusta tan bo para min :-)

      Saúdos
      Jens

      GD Star Rating
      cargando ...
  • Hey Jens,

    wobei z.B. Larousse é só un gran libro de referencia, pero é menos adecuado para ingresos. A diferenza da visión de base, así como unha referencia. Pero é un pouco caro ;)

    O ovo debe nunca vacilar lixeiramente. En caso contrario, sería materia ;) Ou hai outro estado de agregación de ovo?

    Gruß Tom

    GD Star Rating
    cargando ...
    • E ne, Eu me expresei mal. Stalling el xa pode, facelo tamén a xema na miña salsa. Eu quería dicir, si, que, se necesita vacilar tan forte, polo que é raro. Porque eu non me gusta e este foi tamén o caso en que a dita corrente de gas, en que eu tiña comido o fallo Carbonara.

      Saúdos

      GD Star Rating
      cargando ...
  • Apéndice: Wikipedia sagt:

    —–
    Cando Calefacción, a clara de ovo de ovos aumentou a unha temperatura de aproximadamente 62 K e preto 68 K que Dotter. Daher wird bei der Zubereitung von warm aufgeschlagenen Frischeispeisen wie Sauce hollandaise oder Zabaglione mit Hilfe einer Metallschüssel im Wasserbad das Eigelb langsam und mit begrenzter Wärmezufuhr bis knapp unter dieser Temperatur erhitzt.

    Os: http://de.wikipedia.org/wiki/H%C3%BChnerei#H.C3.BChnereier_als_Lebensmittel
    —–

    Sprich es sollte nur knapp unter diese Temperatur erhitzt werden dann bleibt es ja auch noch cremig. So habe ich es zumindest verstanden. Bin aber auch kein Lebensmittelchemiker ;)

    Gruß Tom

    GD Star Rating
    cargando ...

Comentar Forma